Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fekete démon alias Kormi

2019.01.25

Történetünk kb 5 évvel ezelőttre tehető vissza amikor családunk tagja lett egy fekete kandúr macska. Színe alapján neve adott volt, így nem más lett mint Kormi. Kertes házban nevelkedett így sok veszély forrásnak volt kitéve. A macskákhoz híven főszereplőnk is nagyon szeretett bent a lakásban kandúrkodni, szerencsés macska hiszen nem egyedül kellett felnevelkednie egy panelban bezárva hanem játszótársakkal együtt nagy kertes ház állt rendelkezésére a mindennapi lustaságra, játékra, vadászatra. Napja 80%-ban na jó legyen csak 70% de vad dorombolással és dagasztással telt az ágyban.

sam_5803.jpg

Amikor már kellőképpen kidorombolta magát hanyat fekve magastartásban mély álomban merült. Ám nem mindig volt ez így mert ugye bár a 20-30% még ott van ami igazán tartalmasan tellett piciny macskánk életében. Viszonylag nyugott macska de amikor kiborult és  az idegei nem bírták akkor aztán nagyon odatudott karmolni és harapni. Alalpból is szerintem a macskák természete egyedi és öntörvényű. Minden esetre Kormi nagyon is szereti az emberek és állatok közelségét. 

sam_5751.jpg

 Amint látni lehet félelem érzet nuku a lényeg, hogy ember közelség és dagasztani való legyen a közelben. :) Semmitől sem riadt vissza hiszen ő a kandúrok kandúrja Kormi. Mikor macskánk ivar érett lett napokra sőt hetekre, hónapokra eltünk mint egy igazi csavargó sokszor nem is vártuk már haza olyan sok időre elment, de végül haza talált. Állapota minden esetnél kritikus volt sovány, csapzott, sebesült mint aki egy hónapig tartó háborúból tért volna haza. Azt követő napok a regenerálódásról szoltak és a szüntelen dagasztás és dorombolás. 

20161022_191215.jpg

Lustálkodásra és pihenésre a helység illetve fekvőhely lényegtelen volt, hol a táskámban merült el mély álomba hol a karácsonyfa tövében álmodozott. 

dsc_0071.jpg sam_4711.jpg

Térjünk át egy kicsit a játékosságára napi rendszerességel ösztönösen jött a vadászat, játék, célpont becserkészés. Kedvenc játéka (habár arról sajnos kép nem készült) egy botra felkötözött csörgös kis egér volt amivel órákig eltudott játszani. Előszeretettel játszott más macskákal is de velünk is szeretett jókat szórkozni,nyervogni és fújni. XD Sok esetben előfordult, hogy bajt csinált valamit lerántott, kikarmolt, megjelölte a teritóriumát ekkor persze ha eléd került bályosan nézett rád mint aki nem tudja, hogy ki volt az vagy mi is történhetett valójában. 

 

sam_4856.jpgsam_4859.jpg

Készültek olyan  képek is róla amikről véleményem szerint akár még filmet is lehetett volna forgatni vagy ha azt nem is de minimum egy képregényt. Első kormi az űrben vagy valami dimenziós világban, nem kell más mint egy kis műanyag tálka ami máris átrepít és elkápráztat.

page1.jpg

Persze természetesen ez csak egy kis játék a telefon és fényképezőgépek világában. Kormi sok oldalú is, láttátok már az Így neveld a sárkányodat? Ő ebből is kivehette volna a részét :D 

sarkany.jpg

Nyugodt pillanataiban még akár kis piros szallagot is a nyakába köthettünk persze azért félszemmel akkor is figyelt ránk. Szeretett közelségben lenne a nyakadra feküdni és úgy muzsikálni, követelte sokszor a simogatást és főként a kényeztetést és masszírozást. Miután miden vágya teljesült befeküdt az ágyba mint a nagyok és pihenésre tette magát.

sam_4902.jpgsam_6674.jpg

Kormi jelenleg is világ körüli utazáson vesz részt, amiből remélhetőleg még haza tér bár elég öregecske jószággá nőtte ki magát. Miért is olyan szerethető a vad Kormi? Rengeteg sérülés, baleset és letörtség után szeretett teljes gondoskodásban volt része amit igazán úgy hálált meg,hogy már nem is volt olyan vad. angel

sam_6552.jpg

A történetünk itt ért véget ha neked is van egy hasonló remek történeted vagy még ennél is extrémebb állatod kérlek oszd meg Te is másokkal szöveges de ha abban nem érzed magad elég jónak képek formájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.